Remontit & Rakennuspalvelut

Kylpyhuone­remontti, huoneisto­remontti ja muut remontit kokemuksella.

Jaxpe Oy remontoi ja saneeraa kaikki kohteet Seinäjoen ja lähikuntien alueella!

Kylpyhuoneremontti

Remontoimme kaikki kodin kosteat tilat kylpyhuoneista ja saunoista lähtien! Kauttamme saat kokonaisvaltaisen kylpyhuoneremontin toiveidesi mukaan. Huolehdimme kaikesta aina vedeneristystöistä lähtien.

Laatoitustyöt

Laatoitamme kylpyhuoneiden lisäksi muut kodin tilat aina lattialaatoituksista lähtien. Toteutamme myös sertifioidut vedeneristystyöt.

Maalaus- ja tapetointityöt

Maalaamme ja tapetoimme ammattitaidolla. Maalaus- ja tapetointitöihin kuuluvat myös tasoite- ja pohjatyöt. Ota yhteyttä ja toteutetaan uusi ilme kotiisi!

Lattia-asennukset

Asennamme erilaiset lattiamateriaalit laminaatista ja parketista lähtien. Takaamme nopean ja laadukkaan asennuksen jokaiseen kohteeseen! Huolehdimme myös listoitustöistä ja muista lattia-asennustyöt viimeistelyistä.

Rakennus­palvelut ja uudisraken­taminen | Seinäjoki

Jaxpe Oy – osaava ja luotettava rakentaja!

Uudisrakennustyöt

Rakennamme perustuksista vesikattoon saakka esimerkiksi omakotitalot, vapaa-ajanasunnot ja rivi- ja paritalot. Kauttamme saat osaavaa ja ammattitaitoista rakennuspalvelua.

Kirvesmiehen työt

Teemme kattavasti kaikki kirvesmiehen osaamista vaativat työt kaikkiin kohteisiin. Rakennamme esimerkiksi piharakennukset, terassit, katokset ja patiot, sekä teemme runkopystytyksiä.

Asbestikartoitukset

Teemme vain asbestikartoituksia, emme asbestipurkuja.